Reacties van cliënten

“Afgelopen woensdag heb ik met mijn vriendin gesproken, over mijn huidige staat van zijn, het werk, het gebrek aan energie, het gevoel van overspannenheid en last but not least: de behoefte aan een intieme mannenvriendschap. Ik kon het rustig en zonder terughoudendheid vertellen, het voelde goed. Haar reactie was ook rustig en goed en er is een opener sfeer tussen ons.

Je begrijpt, er is beweging en dat mede naar aanleiding van het gesprek met jou, dat ik sowieso als zeer prettig en veilig ervaren heb.”

Jan


“Herman heeft als coach heel veel voor mij betekend. Zijn meelevende en betrokken manier van werken sprak me enorm aan en bracht me tot talloze nieuwe inzichten. Hij paste zijn coaching volledig toe aan wat ik nodig had, en gaf me bijvoorbeeld opdrachten waar ik echt iets aan had. Voor iedereen die op zoek is naar meer zelfkennis en een beter zicht op de eigen werk- en/of levenssituatie, kan ik Herman van harte aanbevelen!”

Z.T., vertaler


“Herman heeft mij geholpen om zelfopgelegde blokkades op te heffen waardoor de levensenergie beter kan doorstromen.
Ik ben in de bloei van mijn leven doordat ik mede door Herman mezelf beter heb leren kennen en accepteren.”

 

R.C. filmmaker


 

Lees hier nog veel meer reacties van cliënten uit de reguliere praktijk van de bi-coach.

 

[home]