Contact en informatie

  • telefoon: 06 – 542 58 118
  • e-mail: info(at)bi-coach.nl   (verander “(at)” in “@”) of klik hier (of kopieer de link naar je e-mailprogramma)

Ik ben erkend door de Noloc, de vakvereniging voor loopbaanprofessionals. Dit betekent onder meer dat ik mij houd aan de gedragscode en het privacy- en klachtenreglement van de Noloc.

Locaties

Mijn diensten zijn bedoeld voor cliënten in heel Nederland. Mijn uitvalsbasis is Amsterdam. Coaching is daar onder meer mogelijk in een representatieve ruimte nabij het Amsterdamse Vondelpark. Indien voor mij logistiek haalbaar, kunnen de gesprekken ook in andere steden plaatsvinden. Ik ga daarover graag in overleg. Voorzover cliënten van ver komen, blijken zij dikwijls bereid de reis naar Amsterdam te maken voor een of meer coachingsgesprekken; soms omdat zij dit combineren met andere activiteiten, maar ook wel omdat ‘er even uit zijn’ een prettige uitgangssituatie voor het ondergaan van coaching biedt.
Daarnaast komt het ook voor dat de cliënt en ik elkaar ‘halverwege’ – in een tussenliggende plaats – ontmoeten, wat een oplossing kan zijn bij echt grote afstanden.

Ten slotte biedt ook Skype (en/of bellen en e-mail) de mogelijkheid te werken op grotere afstanden. Dat kan ook afwisselend met Face-to-face gesprekken.

Tarieven

Mijn tarieven zijn zeer redelijk en marktconform. Ik reken verschillende tarieven voor bedrijven en particulieren. Ook kan ik in bijzondere gevallen rekening houden met jouw persoonlijke inkomenssituatie. Tarieven voor particulieren zijn altijd inclusief BTW. Kosten voor loopbaancoaching zijn (onder voorwaarden) aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.